Suske en Wiske artikelen

<< Vorige - Volgende >>


Schanulleke - Ik speel met getallen (CDR)


Schanulleke - Ik speel met getallen (CDR)


Artikelcode: CD-RomCD-rom: Schanulleke "Ik speel met getallen"

In het eerste deel van de educatieve reeks computerspelletjes Slim bekeken helpt Schanulleke kinderen bij het rekenen. De cd-rom, met de titel "Ik speel met getallen" is gericht op de allerkleinsten. De CD-rom bevat denk- en doespelletjes waarmee kinderen leren om cijfers te herkennen, tellen en ordenen. 

Schanulleke "Ik speel met getallen"
Schanulleke nodigt je uit in een magische speelkamer waar getallen tot leven komen. De kamer bevat 8 superleuke spelletjes die van rekenen jouw favoriete vak maken! Kleur de getallen op Schanullekes bedsprei of vang de juiste cijfers in de getallenregen. Help Schanulleke bij het verdelen van de lekkere snoepjes of maak een prachtige halssnoer. Je kunt ook verjaardagstaarten samenstellen, voorwerpen sorteren, mensen tellen in de trein en zelfs een leuke prent tevoorschijn toveren door cijfers te verbinden! Uren speel- en rekenplezier gegarandeerd! 

De spelletjes kunnen op verschillende niveaus worden gespeeld en de scores worden bijgehouden in een rapport. Als beloning voor al het gereken krijgen de kleintjes een actiespel, een grappig versje en mooie kleurplaten aangeboden. 
Deze cd-rom verscheen in juni 2004 en kostte toen € 14,95 

8 leuke denk en doespelletjes voor de 5 tot 7 jarige kinderen.
14.95  Euro 1.95
Voorraad: Ruim op voorraad


Aantal