Suske en Wiske artikelen

<< Vorige - Volgende >>


Klein Suske en Wiske - Ik speel met woorden (doos)


Klein Suske en Wiske - Ik speel met woorden (doos)
CD-rom: Suske en Wiske "Ik speel met woorden"

Klein Suske en Wiske komen nu op CD-rom in een reeks educatieve spelletjes voor de computer in de reeks slim bekeken.
In de zomer van 2004 is deze cd-rom uitgebracht waarmee kinderen hun eerste woordjes kunnen leren lezen. 

Klein Suske en Wiske "Ik speel met woorden"
In de tuin van Klein Suske en Wiske komen letters en woorden tot leven. Ze hebben maar liefst 7 superleuke spelletjes voor je verstopt die ervoor zorgen dat taal jouw lievelingsvak wordt! Vang de juiste letterbellen in de vijver, maak samen met de mol je eerste woordjes onder de grond, ga met Wokkie Wokkie naar de ruimte om te spelen met samenstellingen en lettergrepen en maak zinnen in het zwembad. Of wat dacht je van een heus memoryspel met woorden of een fantastisch kruiswoordraadsel? Zelfs als je graag tokkelt op het toetsenbord moet je in de tuin van onze vrienden zijn. Want met het garagespel word je gegarandeerd een echt typgenie!

Mooie animaties en geluidseffecten begeleiden de oefeningen die worden gepresenteerd in de vorm van denk- en doespelletjes.

Klinkers en medeklinkers, het alfabet, de eerste woordjes, het verschil tussen kleine letters en hoofdletters, ... je leert het allemaal met Klein Suske en Wiske. Instructies bij de verschillende spelletjes worden mondeling gegeven. 

De doelgroep van de cd zijn kinderen vanaf 6 à 7 jaar oud. De inhoud is ontwikkeld in samenwerking met onderwijsdeskundigen, bevat verschillende leerniveaus en sluit aan bij de leerstof van school.

Deze cd-rom verscheen in juni 2004 en kostte toen € 14,95 

7 leuke denk en doespelletjes voor 6 en 7 jarige. 
14.95  Euro 2.95
Voorraad: Ruim op voorraad


Aantal