Suske en Wiske - Reclamealbums

 | 

Wegener Suske en Wiske's

<< Vorige - Volgende >>


07.Suske en Wiske - De goalgetter (ED)


07.Suske en Wiske - De goalgetter (ED)
Suske en Wiske - De goalgetter (deel 7) 

In navolging van de actie's bij diverse kranten in België en de De Stem en PZC, komen er ook albums van Suske en Wiske in A-5 formaat als bijlage bij diverse regionale dagbladen uit de Wegener groep: Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, De Stentor en Dagblad Tubantia. 

De actie zal beginnen voor de abonnee's op zaterdag 24 november 2007 (die krijgen het eerste deel gratis) en het laatste deel zal verschijnen op zaterdag 1 november 2008. 

De Suske en Wiske albums waren te koop zijn bij aankoop van de krant op zaterdag. Op de achterzijde van de Suske en Wiske's worden de 12 titels vermeld die gaan verschijnen met tevens een inprint van het logo van Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, De Stentor en Dagblad Tubantia. Verder zullen de albums voorzien worden van nieuwe covers zoals geïntroduceerd bij het verschijnen van De curieuze neuzen. Men heeft nagenoeg dezelfde titels gebruikt als bij de actie van BN/De Stem en PZC met uitzondering van "De woelige Wadden" en "De rosse reus" die vervangen zijn door "De Efteling-elfjes" en "De goalgetter". (Voor de Efteling elfjes zal waarschijnlijk gekozen zijn vanwege de Brabant-connectie en De goalgetter vanwege het EK Voetbal ??) 

Zaterdag 7 juni 2008
Euro 2.99
Voorraad: Lage voorraad


Aantal